Marie-Louise der Kinderen, regio den Bosch

Equido Creations

website:    www.equidocreations.nl

email:        marielouise@equidocreations.nl

telefoon:   0031-6-14813795

Van 2006 tot 2016 was ik mede eigenaar van Terra Natura. In 2013 ben ik samen met Beatrijs gestart met het geven van de opleiding tot EquiLibre Coach. In januari 2017 ben ik op eigen benen verder gegaan en heb ik Equido Creations opgericht en is de opleiding verder gezet als opleiding tot Equido Coach.

Mijn passie is het begeleiden van mensen met paarden. We kunnen veel van paarden leren en als we ons ontwikkelen in onze natuurlijke authentieke kern, kunnen wij paarden ook veel leren. 

Vanuit Equido Creations richt ik me met name op Paardencoaches zelf en hoe zij hun relatie met hun paarden kunnen verdiepen. Door een ontwikkeling aan te gaan met jezelf in combinatie met je paard, kan de verbinding tussen paard en mens enorm versterken en kunnen we als mens zorgdragen dat ook onze paarden blijven groeien in hun potentieel. 

De meeste voldoening haal ik uit mijn werk als ik zowel paard als mens naar een volgend niveau van bewustzijn kan brengen. Het gaat over communicatie, worden wie je in essentie bent en vrijheid voor jezelf en de ander creëren.

 

Ik geef begeleiding en les aan zowel coaches als mensen die die zichzelf beter willen leren kennen via contact met paarden. Op dit moment woon ik tijdelijk in Gent, maar ik reis ook veel. Ik geef les en begeleiding in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.