Esther Glas, regio Heiloo

website:   www.ontwaken.nu (onder constructie)

email:       info@ontwaken.nu

Telefoon: 0031-(6)-57615575

 

In mij is er een fascinatie voor het leven en alles wat leeft. Dit heeft mij op een pad gebracht waarop ik werd uitgenodigd een student te worden van het leven, wat er leeft in mensen Psychisch en Energetisch.  

Dit pad ging o.a. via communicatie-trainingen, NLP, reiki, ademhalingstechnieken, klank en body-awareness. 

Zo bracht dit pad mij ook bij Terra Natura, een levensvisie die mij zeer nabij het hart staat. Terra Natura biedt een omgang met paarden die authentiek en congruent is aan de natuur van het paard. 

Paarden hebben het Natuurlijke vermogen om door de lagen heen je authentieke en unieke zelf te voelen. Ze leggen deze lagen bloot door daar expressie aan te geven op hun unieke en diepgaande manier. 

Met al deze ingrediënten kan ik je ondersteunen om jeZelf te ontplooien en ontwikkelen, je bewust te maken van de verhalen die je leeft, van ego's en van je lichaam. Dit kan je brengen bij jouw authentieke potentie. 

Een coach coacht een mens in het leren zichzelf te begeleiden in een ervaring.

De definitie van Coaching is "een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de Coach op interactieve wijze de gecoachte uitnodigt tot effectief gedrag door: bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden”. Dit is precies wat mijn passie is in het leven, bij zowel mens, natuur en het paard als de combinatie daarvan. 

Als coach met paarden en Natuur- en wandelcoach, werk ik samen met het Paard en de Natuur als co-coach, hiermee voel ik mij zeer verbonden. 

De paarden en de natuur geven ruimte aan de gedachtes, emoties, verlangens en gevoelens die In jou leven en nodigen je uit om deze op Natuurlijke wijze te laten stromen.

Ik nodig je uit op jouw Authentieke en Natuurlijke pad