Claudia Baldwin, regio Hoogeveen

Happy Horse Coaching Farm

website:     www.happyhorsecoachingfarm.nl

email:         Claudia.baldwin@ziggo.nl

telefoon:    0031-(0)6-41398534

Mijn naam is Claudia Baldwin (1964), ik ben erg verbonden met de natuur en voel een diepe connectie met mens en dier. Natuurgeneeskundige opleidingen, algemene coaching opleidingen en een opleiding tot Shamanic healer hebben deze eigenschappen positief versterkt. Vanuit mijn praktijk voor natuurgeneeswijzen heb ik ruime ervaring in de begeleiding van mensen. In een opleiding bij Terra Natura, tot docent en paardencoach, heb ik mij gespecialiseerd in de aardgerechte houding van en het werken met paarden. Vanuit deze achtergrond kan ik zowel mensen als ook paarden begeleiden in de zoektocht naar de oorsprong in zichzelf, het ontdekken van belangrijke essenties in het leven en het oplossen van de meest uiteenlopende problemen en vraagstukken. Om mijn kennis verder te verrijken heb ik de opleidingen paarden coaching en systemisch werk met paarden bij “Caprilli coaching en training” gevolgd. Om ook kinderen te kunnen coachen en begeleiden heb ik recent de cursus “Pony Power Voor Kids” gevolgd en hebben wij ons paardenteam versterkt met twee pony’s die ideaal zijn in het werk met jonge kinderen.

Ondertussen ben ik van start gegaan met mijn coaching bedrijf met paarden en pony’s in Zuidwolde-Drenthe midden in het mooie Reestdal.

Voor verdere informatie zie mijn site of kom eens vrijblijvend langs voor kennismaking op locatie. 

Iedereen is welkom op de Happy Horse Coaching Farm en wordt door ons onvoorwaardelijk geaccepteerd, ongeacht achtergrond, leeftijd, geloof, geaardheid of afkomst!

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten.

Hartelijke groet, Claudia Baldwin en vrijwilligersteam