Caroline Pluvier, regio Amsterdam

Horse Heart Creations

website:    www.horseheartcreations.nl

email:        info@carolinepluvier.nl

telefoon:   0031 (0)6 219 54 566

Als jij je leven vorm wilt geven vanuit je diepste wensen, dan ben ik je coach!

Na 17 jaar als zelfstandig ecologisch tuinontwerper en hovenier te hebben gewerkt, maak ik nu de overstap naar het werken met paarden. Vanuit de docentenopleiding van Terra Natura geef ik lessen in rijden en grondwerk, en vanuit de Equido coachingsopleiding geef ik coachings met paarden. Vanuit mijn achtergrond als hovenier begeleid ik mensen bij het inrichten van Paddock Paradises voor hun paarden.  

Dankzij het omgaan en werken met paarden, heb ik geleerd om mijn eigen kracht èn mijn zachtheid te durven voelen, om op een dieper niveau de verbinding met de natuur in mijn leven te integreren, en om met meer blijdschap en gemak vorm te geven aan mijn diepste wensen. Allemaal eigenschappen die ik nu toepas in mijn eigen lessen en coachings. Daarin ligt ook de kracht van wat ik te bieden heb als coach; samen met het paard en met jou op zoek naar wat er in essentie in je leeft en hoe je daar uiting aan kunt geven. Kijken naar de weerstanden die je daarbij ervaart en hoe je daar in lichtheid mee om kunt gaan. Onderzoeken waar je in je leven naartoe wilt en oefenen met mogelijkheden om daar te komen. Steeds in samenwerking met het paard, waardoor de weg zuiver en authentiek blijft. 

 

Als je je hierdoor aangesproken voelt, neem dan contact op. Maar ook als je je aangetrokken voelt tot paarden en je bent tegelijkertijd bang voor ze, laten we daar dan eens samen naar kijken. 

 

Ik ben blij met de groep Equido coaches zoals we onszelf nu presenteren met deze website. Het principe van gelijkwaardigheid van mens en paard, de vrijheid van paarden om al of niet deel te nemen aan de coaching, en het respect voor de natuurlijke leefwijze van paarden zijn elementen die me geweldig aanspreken in deze werkwijze. In het team van Equido coaches vind ik een warme bedding van inspiratie, een rijkdom aan verschillende elkaar aanvullende kwaliteiten en een grote bereidheid om vanuit respect en vertrouwen samen te werken en te leren. 

Ik werk op verschillende locaties in de regio Amsterdam - Utrecht - Hilversum. Zie voor verdere informatie over locaties en tarieven mijn website.